Catering fest

Catering till fest är det vi gör bäst

Catering till fest är det vi gör bäst

Hos oss får du hjälp med festbuffé catering och allt som har med matförberedelse för tillställningar att göra. Vi har funnits i branschen nu i över 10 år, och våra anställda jobbar för att se till så att ditt drömevent blir precis som du vill ha det.

Catering till fest är något som kräver finess, kunskap, erfarenhet och organisation, och allt det erbjuder vi till förmånliga priser! Vi tar gärna på oss både stora och små uppdrag, och fokuserar därefter på att skapa en meny utifrån den vision du som privatperson eller eventkoordinator har. Möjligheterna är oändliga.

Vårt företag har sina lokaler i centrala Stockholm, men vi erbjuder våra tjänster inom festcatering runt om i landet. Vi har utfört uppdrag i samtliga större städer i Sverige samt på flertalet mindre orter.

Kontakta Oss
Ställ frågor eller beställ mer information helt kostnadsfritt

Tveka inte att höra av dig med dina catering fest frågor!

Ställ frågor eller beställ mer information helt kostnadsfritt

Det är så lätt hänt att tiden springer iväg och plötsligt så står man där med massor att göra i sista sekund! Självklart är det bra om du hör av dig i god tid till oss, men det skadar inte att fråga om du har en lite mer tidspressad tillställning på agendan. Hos oss bemöts du alltid med ett leende och glatt humör, och vi hjälper mer än gärna till med planering av catering festmat, med mera.

Festmeny och personligt prisförslag inom 48 timmar

Festmeny och personligt prisförslag inom 48 timmar

Slipp vänta på hjälp och svar! Vi tar hänsyn till dina behov och önskemål, och skickar ut ett personligt prisförslag inom endast 48 timmar. Därefter har du möjlighet att se över det, och höra av dig till oss om du vill modifiera förslaget, samt om du vill ta nästa steg i samarbetet.

Efterfråga Prisuppgift

Vi har verkställt event och tillställningar över hela Sverige

Köksrenovering med noggrann planering

Vårt mål som företag var glasklart redan från starten – att ge våra kunder en oförglömlig matupplevelse. Vi lägger ner hjärta och själ i alla våra cateringuppdrag!

Under åren så har vi samlat på oss erfarenhet, kunskap och spännande upplevelser, och för oss så är varje cateringjobb ett unikt litet äventyr!

Om du vill slippa oroa dig för matservicen på din tillställning så ska du höra av dig till oss. Vi lägger stor vikt på professionellt utförande och bemötande, där varje kund behandlas med respekt och förståelse, och där det är dina önskemål som prioriteras i alla lägen.

Låt oss ansvara för matlagning och catering till fest och tillställningar, så att du istället kan njuta och ha roligt!

Kundernas egna omdöme om catering till fest

Kunderna känner oss bäst

Mina elever jobbade hårt hela terminen och jag ville överraska dem på sista kursdagen med en liten middag! Var osäker på vad jag ville ha men fick massor av bra förslag av er, och när min budget inte riktigt räckte till så lyckades ni ta fram ett billigare alternativ! Nöjd!

Moa L.
Överraskningsmiddag

Jag tog studenten i år och hade sparat ihop till ett bjuda in närmaste släkten på lunch! Tänkte först laga något enkelt själv, men sen hittade jag er och ni hjälpte mig sätta ihop ett cateringpaket jag faktiskt hade råd med! Sååå nöjd och alla i familjen blev jätteöverraskade.

Linnea P.
Catering till studentfirande

Mina klienter hade bett om en väldigt specifik maträtt till minne av en bortgången familjemedlem, och de var jättenöjda med den catering de fick, både vad gäller maten, leveransen och bemötandet. För mig så var det till stor hjälp att kunna vända mig till ett erfaret cateringföretag.

Joakim E.
Begravning
Vi uppfyller alla industrins krav och bestämmelser gällande certifiering

Catering till fest kräver vissa tillstånd och certifikat

Vårt företag lägger stor vikt på att leva upp till dina förväntningar som kund, vilket vi bland annat gör genom att se till att inneha alla relevanta certifikat och tillstånd.

Då vi hanterar alla typer av livsmedel så är vi registrerade och godkända av Livsmedelsverket. Vi har även GCP-certifiering, ISO 22000-certifiering för hantering av livsmedelssäkerhet samt ISO 9001-certifikat för kvalitetsstyrning.

Alla våra anställda som ansvarar för catering fest och matplanering utbildas kontinuerligt inom både mathantering, säkerhetsbestämmelser, hälsa samt olika tillagningsmetoder, och listan på de diplom, certifikat och annat som vi kan stoltsera med uppdateras ständigt. Som företag brinner vi på Matkultur för att leverera bästa tänkbara service, och kunskap och utbildning är vår valda väg till framgång.

kontakta Oss