Hoppa till innehåll

Tjänster

Cateringtjänster som anpassas efter dina behov

Matkultur

Catering Stockholm

Söker du information och tips om bästa tänkbara catering Stockholm samt i resten av Sverige? Då har du kommit rätt. Här finns allt du behöver för att boka catering för fester, jobbmöten, födelsedagar, dop och mycket mer.

Catering bröllop

Catering bröllop

Allt om mat och catering till bröllop

Att gifta sig är stort, något som sätter press på det företag man väljer att anställa. Hitta rätt firma för catering bröllop här.

Catering fest

Catering fest

Det är ofta omöjligt att själv laga mat till större fester, och då kan du behöva assistans från ett företag som erbjuder catering fest och andra tjänster. Vi hjälper dig att hitta en cateringfirma som specialiserar sig på den festmat och service du söker.

Kostnadsfri rådgivning och prisförslag

Cateringfirma Stockholm  * Vi delar inte din information.

  Nöjda kunder är vår största motivation

  Ta en titt på några av våra kundomdömen och recensioner

  Tack snälla ni för hjälpen! Personalen på ålderdomshemmet där jag jobbar ville överraska de boende med en stor julmiddag, och ni hjälpte oss hitta matalternativ som passade även våra äldsta på boendet, vilket alltid har varit svårt tidigare. Med er hjälp gick det jättesnabbt och alla blev nöjda!
  Solveig Persson
  Julmiddag på ålderdomshem
  Fick hjälp att hitta catering för en välgörenhetsgala med 400 gäster, och blev riktigt förvånad över hur smidigt allt gick! Vi sparade till och med pengar då det blev billigare än den uppsatta budgeten, så att chefen var nöjd är ju det minsta man kan säga! Tackar tackar!
  Kalle Wulf
  Välgörenhetsgala
  Fick i uppgift att fixa mat till en konfirmation och de hade en väldigt tight budget! Som tur var så fanns det ett prispaket som passade dem också, och firman jag jobbar för blev faktiskt så imponerade att jag erbjöds heltidsarbete! Ni anar inte vad tacksam jag är.
  Ida Linnea Bergelid