Hoppa till innehåll

Catering priser

Undrar du vilka kostnader du bör räkna med när du anställer en caterinfirma? Här finns svar gällande prisinformation och kostnader för cateringrelaterad service!

Få mer information om catering

Få behovsanpassad prisinformation gällande matservice och cateringtjänster

För den som planerar ett event så är det viktigt att hålla sig inom en budget, och då måste man ta med catering pris per person i beräkningen. Sverige har en varierad Matkultur men kostnaden avgör ofta huruvida en viss cateringservice är ett hållbart alternativ.

Är du nyfiken på kostnad för catering till bröllop eller kanske ett pris för italiensk buffé? Vi har svaren du söker och kan hjälpa dig att hitta de bästa alternativen som passar in på just din satta budget. Det finns catering i alla prisklasser, och det handlar bara om att hitta ett cateringföretag som kan leverera på ett tillfredsställande vis utan att spräcka budgeten. Med vår hjälp hittar du rätt.

Det är viktigt för oss att du får hjälp samt prisinformation som är 100 % anpassad till dina behov, och därför får du gärna höra av dig via formuläret här nedan! Det tar bara någon minut att skicka iväg din förfrågan till oss, och sen hör vi av oss så fort som bara möjligt.  * Vi delar inte din information.

  Matkultur värderar din kundupplevelse

  Här kan du se några av våra kundomdömen

  Det är extremt viktigt att allt blir rätt när företaget jag jobbar för håller sitt årliga styrelsemöte, och Matkultur var verkligen en räddare i nöden när vi nästan höll på att bli utan catering! TACK!
  Camilla L. Eventkoordinator
  Catering styrelsemöte
  Jag är verkligen tacksam för hjälpen jag fick här hos Matkultur! Har tusen saker att göra inför varje mässa men tack vare er så slapp jag krångla med cateringen!
  Liam S. Utställningsproducent
  Italiensk buffé
  Hade nyligen en klient som var väldigt specifik gällande vilken mat hon ville ha och vad det fick kosta. Blev otroligt positivt överraskad av hjälpen jag fick här!
  Tina J. Bröllopsarrangör
  Bröllopsmat Stockholm

  Hitta rätt cateringfirma snabbt och enkelt med hjälp av oss på Matkultur

  Catering priser
  Catering priser
  Catering priser

  Med fokus på god mat, bra service och förmånliga priser

  Man ska inte behöva kompromissa vad gäller kostnad för catering och kvalitet, och vårt mål är att hjälpa dig att hitta precis det du letar efter till ett pris som passar din budget. Det ska inte vara svårt eller stressigt att hitta ett företag som kan leverera och servera mat på en tillställning eller event, och med vår hjälp så blir processen både snabbare, smidigare och mer kostnadseffektiv.