Catering bröllop

En tillförlitlig tjänst vid catering till bröllop

En tillförlitlig tjänst vid catering till bröllop

Hos oss kan du få hjälp med catering för alla typer av event, men det är bröllopscatering vi specialiserar oss på! Vi jobbar tillsammans med dig för att ta fram den perfekta menyn till din stora dag, och vi ser därefter till att inte bara leva upp till förväntningarna – vi överträffar dem.

Catering till bröllop kräver finess då det inte är lätt att tillfredsställa både bruden, brudgummen, svärmor och alla gäster, men målet är att hitta lösningar som ger alla en positiv matupplevelse! Menyn ska komplettera tillställningen på ett subtilt vis, och vi har erfarenheten som krävs för att bidra till en oförglömlig dag.

Vi bistår med bröllopsmat till både stora och små tillställningar i Stockholm, och vi har även möjlighet att erbjuda cateringtjänster runtom i Sverige. Vi jobbar för att förverkliga din vision gällande maten på ditt bröllop.

Kontakta Oss
Boka kostnadsfri rådgivning och offert för bröllopscatering

Vi ser fram emot att diskutera catering bröllop och mer med dig!

Boka kostnadsfri rådgivning och offert för bröllopscatering

Det kan vara svårt att fatta beslut inför ett bröllop, men vi finns här för rådgivning och tips- givetvis helt utan kostnad. Om du är nyfiken på hur vi jobbar, hur tjänsten fungerar, catering bröllop pris eller huruvida vi är rätt val för dig, ja då kan du fylla i kontaktformuläret och så hör vi av oss så snart vi bara kan! Vårt jobb är att göra bröllopsplaneringen lite enklare för dig, med anpassade lösningar för varje situation.

Motta ett anpassat och personligt prisexempel inom 48 timmar

Vi ser fram emot att diskutera catering bröllop och mer med dig!

Motta ett anpassat och personligt prisexempel inom 48 timmar

När du kontaktar oss så tittar vi på vad du behöver, dina önskemål samt dina direkta behov, och så utgår vi från det för att ta fram ett anpassat prisexempel. Ett prisexempel skickas ut inom 48 timmar så att du kan komma igång ordentligt med planeringen. Prisexemplet är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Efterfråga Prisuppgift

Mångårig erfarenhet och känsla för detaljer

Köksrenovering med noggrann planering

Hos oss så är varje klient unik och vi använder vår fleråriga erfarenhet och expertis till att skräddarsy din bröllopsmeny. Varje beslut tas utefter dina önskemål och förutsättningar.

Allt handlar om att skapa den perfekta cateringupplevelsen för just dig, och tack vare vårt erfarna team så har vi möjlighet att göra det.

Vårt mål är göra bröllopscatering tillgängligt för alla, och efter många år i branschen så har vi landat på ett koncept som är 100 % anpassningsbart, så att du kan vara med och påverka precis hur du vill att cateringen ska se ut på din bröllopsdag. Vi erbjuder noggrant utformade prispaket.

När det gäller mat och catering till bröllop så är det dumt att chansa, då vi har erfarenheten som krävs.

Omdöme om catering till bröllop från våra kunder

Vi låter våra kunder föra vår talan

Min fru höll på att stressa sönder sig innan vårt bröllop, och då valde vi att höra av oss till er istället! Vi är så otroligt nöjda med allt och tacksamma för att vi (och speciellt min fru) fick hjälpen vi behövde så att vi kunde njuta av dagen.

Johan U.
Mat bröllop Stockholm

Hade anställt en cateringfirma som sedan inte levererade, och då vände vi oss till er istället! Fick fantastiskt bra bemötande trots den korta varseln, och bröllopsbuffén blev en succé som brudparet fortfarande pratar om! Verkligen en räddare i nöden, med risk för att låta klyshig!

Elvira G.
Bröllop med buffé

Hade alltid velat ge min dotter ett sånt där riktigt drömbröllop, men oroade mig för att pengarna inte skulle räcka till. Tack vare era budgetvänliga priser så kunde jag uppfylla både min dotters dröm och min egen, och det är något jag är evigt tacksam för. Så smidigt.

Alma W.
Bröllopscatering Uppsala
Pålitlig tjänst som du kan lita på

Catering till bröllop

När du väljer att anställa Matkultur för catering så har du inget att oroa dig för, då vi har CFSP-certifiering, halal matcertifikat, ISO 22000-certifikat för hantering av livsmedelssäkerhet och mer.

Vi specialiserar oss på all typ av catering, så att vi ska kunna bistå dig oavsett vad du söker. Vår kompetens finns dokumenterad i form av certifikat och relevanta tillstånd.

När det gäller bröllop så får det inte bli fel, då många endast gifter sig en gång. Därför ser vi till att vi alltid har de senaste certifikaten inom catering bröllop och annat, då vi vill se till att vi håller oss uppdaterade med allt det senaste, för att på så sätt kunna erbjuda dig bästa tänkbara service.

kontakta Oss