Denna goda bakmix för vegantårta är den perfekta vaniljkakan som du berikar med din egen topping, frukt och fyllningar. Denna vegankaka är perfekt för alla som äter veganskt. Smak av god vanilj och lämplig för även äppelpaj och morotskaka! Förberedelse: Värm ugnen till 180°C (varmluftsugn 160°C). Ingredienserna ska vara rumstempererade. Blanda 400gr blandning, 160ml vatten och 180ml (160gr) vegetabilisk olja i 3min på medelhastighet till en jämn smet. Smörj en stekpanna, ca 25cm lång eller en rund bakpanna, ca 20cm. Häll smeten i pannan och grädda kakan i mitten av ugnen i ca 50-55min tills den är gyllene. Släpp kakan omedelbart efter bakningen och låt den svalna på en tallrik/plåt. Ingredienser: vetemjöl, socker, vetestärkelse, höjningsmedel: E450, E500, alfa-dextrin, salt, vaniljsmak, färg: E160a, enzymer (vete). Kan innehålla spår av: ägg, soja, mjölk och lupin