Upptäck vakuumförpackningens alla fördelar! Under vakuumförpackning sugs all överflödig luft ut ur påsen som du packar dina livsmedel i. På så sätt får du en tättslutande förpackning där maten påverkas minimalt av miljön utanför, något som gör att den hålls fräsch mycket längre! Förlänger hållbarheten hos dina livsmedel Bidrar till att matens färg, smak och textur bibehålls Marinera snabbt kött och fisk med enastående smakresultat Skyddar dina livsmedel mot frysskador Helautomatisk förpackare med dubbla svetstrådar En riktigt bra produkt som blivit en storsäljare hos den tyska tillverkaren Caso. Den har alla de funktioner som vi vill se hos en riktigt bra vakuumförpackare och är ett utmärkt val även för dig med särskilt höga krav! En ideal maskin för dig som lagar mat med sous vide! Maximalt vakuum på -0,8 bar Vakuumhastighet på hela 12 liter/minut Dubbelförsegling som garanterar god täthet Stopp-knapp för att temporärt avbryta förpackningen - perfekt för känsliga livsmedel! Slanguttag för att vakuumförpacka i behållare Löstagbar vakuumkammare Finns knapp för manuell försegling VC 100 har en väl tilltagen bredd och är anpassad för vakuumpåsar och rullar med en maximal bredd på 30 cm. Klarar alla längder. Kommer med 10 stycken professionella vakuumpåsar (20x30 cm). Levereras även med slang för vakuumförpackning i behållare. Effekt: 120W Vikt: 1,8 kg Mått: 38,5 x 9 x 17 cm (BxHxD)