Lyxiga middagar och oemotståndliga desserter Belgiska våfflor kan göras på olika sätt och varieras i det oändliga. Till skillnad från våra traditionella svenska våfflor som ofta äts med sylt och grädde passar belgiska våfflor utmärkt även som middag och förrätt. Ett hett tips är att servera de rykande färska våfflorna med gräddfil, finhackad rödlök och rikligt med löjrom - en garanterad succé! Eller varför inte bjuda vännerna på en god brunch där de belgiska våfflorna ackompanjeras av färska bär, glass och chokladsås? Cloer är en tysk tillverkare specialiserade på våffeljärn och de fullständigt dominerar sin hemmamarknad inom sin kategori! Traditionella belgiska våfflor Gräddar våfflor med klassiskt belgiskt mönster För två våfflor per gräddning Steglöst temperaturreglage för maximal värmekontroll Järnet har det vanliga djupa och fyrkantiga mönstret som vi vill se hos ett traditionellt belgiskt järn. Har två laggar bredvid varandra som gör att du kan grädda två våfflor åt gången. Det djupa mönstret ger våfflor med en väl avvägd tjocklek på ca 1,7 cm. Järnets totala gräddningsyta på 22 x 18,5 ger bra kapacitet och förutsättningar för två perfekta våfflor i klassiskt utförande med rätt storlek, mönster och tjocklek per gräddning! Har en verkligt gedigen konstruktion i borstat rostfritt stål som verkligen andas kvalitet! Respektabel vikt på 2,3 kg gör att järnet står stadigt på bänken och känns som en väldigt robust produkt. Non-stick-beläggningen. Våfflorna släpper enkelt ur järnet efter gräddning. Varken smör eller olja behövs. Snabb och jämn gräddning. Järnet kommer upp i temperatur på under 5 minuter och gräddar sedan snabbt och effektivt. Produktmått: Höjd 9 cm, bredd 22 cm, längd 24,5 cm. Vikt: 2,3 kg Effekt: 930W Strömsladden kan rullas ihop och förvaras på kabelvindan under järnet. Har kontrollampor som visar när järnet är anslutet samt när det nått inställd temperatur.