testo 105 - penetrationstermometer Med testo 105 penetrationstermometer kan du på ett tillförlitligt sätt registrera kärntemperaturen för halvfasta medier: kött, ost, gelé. Standardmåttspetsen som ingår i en för nedsänknings- och penetrationsmätningar penetrerar lätt sådana livsmedel. Med det valfria mätspets för frysvaror kan du även testa frysvaror för de föreskrivna temperaturgränserna. Givetvis är penetrationstermometern även lämplig för att mäta temperaturen på flytande media. I det här fallet är den extra tillgängliga långa mätspetsen (200 mm) också mycket användbar.Testo 105 penetrationstermometer - ett absolut praktiskt proffs Den praktiska enhandsmanövreringen, den kompakta storleken och den upplysta displayen underlättar det dagliga arbetet. Ett akustiskt såväl som ett visuellt larm varnar tillförlitligt för under-/överskridande av de fritt justerbara gränsvärdena. En bälte och vägghållare säkerställer säker förvaring - även när du är på språng: penetrationstermometern är alltid tillgänglig. Bra att veta: Tack vare den vattenavvisande ytan kan penetrationstermometern även rengöras under rinnande vatten - särskilt hygieniskt enligt skyddsklass IP65. Liksom alla Testo temperaturmätinstrument för livsmedelssektorn är testo 105 testad i enlighet med EN 13485 och certifierad av HACCP International Användningsområden för penetrationstermometern testo 105 Beroende på vilken mätspets som används är penetrationstermometern testo 105 lämpar sig för omfattande användning inom livsmedelsproduktion, inspektion av inkommande varor, gastronomi och storkök samt i kyl- och snabbköp. omfång testo 105 penetrationstermometer, standardmätspets för halvfasta media, bälte/vägghållare, batterier.Teknisk dataLagringstemperatur: -40 … +70 °Cdriftstemperatur: -20 … +50 °CBatterityp: knappcell LR44Batterilivslängd: 80 hMått: 145 x 38 x 195 mmNTCMätområde: -50 … +275 °CAnoggrannhet: ± 0,5 °C (-20 … +100 °C), ±1 °C (-50 … -20,1 °C), ±1 % v. MOMS (+100,1 … +275 °C) Upplösning: 0,1 °C