Royalty Line RL-ES1014M; Kokkärlssats med marmorbeläggning 14 st Bourgogne

Royalty Line RL-ES1014M; Kokkärlssats med marmorbeläggning 14 st Bourgogne
1478 SEK
Mer Info!

Royalty Line RL-ES1014M; Kokkärl med marmorbeläggning 14 st Nonstick marmor; Slitstarkt och lätt skal; Antibakteriell; Tvättbar i diskmaskin; Hållbar, beständig och non-stick !!! På grund av avfyringsprocessen är ytterhöljet starkare än någonsin och kan hålla längre än vanliga beläggningar. Förkonditionering av din matlagning Tvätta försiktigt genom att ta bort alla etiketter och skölj dina köksredskap med milt rengöringsmedel och vatten. Därefter torka kokkärlet med en mjuk trasa. Konditionera sedan pannan med lite vegetabilisk olja och torka av överflödet. Periodisk konditionering kan upprätthållas prestanda för din non-stick kokkärl. Spis 24 x 6,5 cm Spis 28 x 6,5 cm Gryta 28 x 14 cm med glaslock Gryta 24 x 14 cm med glaslock Gryta 20 x 10 cm med glaslock 16 x 8 cm kastrull med glaslock 4 delar silikonhandtag Cleaning Instructions Immediately after cooking, cool your pan on a heat resistant surface. Do not attempt to cool by pouring cold water into the hot pan. If there is dried food stains, soak your pans in hot water before continuing. Clean your cookware with mild detergent and warm water. Ideally use non-abrasive cleaning products designed for nonstick surfaces. Our cookware is designed to give you maximum performance with minimum effort. The hand washing with warm soapy water is usually sufficient to clean utensils. Alternatively, you can clean your cookware with dishwasher. We advise you to wash your hands with for a longer product life. Do not use the extreme high heat on your cookware. Avoid using a hard sponge and sharp metal utensils such as forks and knives on the inner lining. Do not leave empty cookware on a hot burner or in a hot oven after cooking. Place the silicone handles away from direct heat. Do not leave hot oil unattended on the cookware. Do not store food in your cookware after cooking, instead of using another container.