Renlig och långvarig förvaring av mat med en professionell vakuumförpackare Med vakuumförpackaren RCVG-46 från Royal Catering kan du försegla mat i lufttäta och droppsäkra foliepåsar på nolltid, så att varorna håller sig fräscha längre och skyddas från damm och smuts. Den kompakta enheten med hölje i rostfritt stål passar för alla verksamheter inom restaurang, hotell eller catering där man behöver förvara ingredienser eller föremål vakuumförpackade, renligt och säkert, t.ex. i samband med sous-vide matlagning. Kraftfull - snabb vakuumförpackning och lufttät förslutning tack vare den inbyggda dubbelpumpen Hygienisk - vakuumpåsarna förseglas med en 5 mm bred och droppsäker svetssöm Effektiv och ekonomisk - enheten arbetar med en vakuumförpackningshastighet på 16 L/min Generös - vakuumförpackaren förseglar foliepåsar med en maximal storlek på 26 cm Användarvänlig - pekplattan med LED-skärm förenklar användningen Platsbesparande vakuumförpackare för ett brett användningsområde Den lufttäta vakuumförpackningen skyddar maten från att torka ut och mot frysbränning. På detta sätt förlänger du varornas hållbarhet betydligt då de bibehåller samma kvalitet. Smaker och safter hålls tätt förseglade i påsen, så att man kan förbereda olika ingredienser i vakuumförpackaren för sous vide-matlagning. I vakuumförpackarens kammare finns plats för påsar med en bredd på upp till 26 cm. Om man använder smalare påsar kan man vakuumförpacka flera påsar samtidigt. Efter att man lagt in den fyllda foliepåsen i kammaren avlägsnar enheten syret i kammaren med ett knapptryck och förseglar påsen säkert med en 5 mm bred svetssöm. Tack vare dubbelpumpen och en effekt på 1100 W arbetar enheten med ett tryck på 0.9 bar. Den kompakta vakuumförpackaren drivs via en 230 V-anslutning och arbetar med en hastighet på 16 L/min. Vakuumförpackaren är enkel och intuitiv att använda tack vare pekplattan med LED-skärm. Med den högkvalitativa vakuumförpackaren från Royal Catering får du ett kompakt allroundenhet för köket som är lätt att använda, för t.ex. chockfrysning, kylförvaring eller sous vide-matlagning.