Professionell pizzaugn med en ugnskammare och timer I den rymliga pizzaugnen RCPO-2000-60-1 kan du grädda en pizza med en diameter på upp till 60 cm eller två mindre pizzor med en diameter på 30 cm. Ugnen passar perfekt för gatukök, caféer eller barer som vill servera denna läckra italienska rätt. Rymlig - baka en mycket stor pizza med en diameter på 60 cm Exakt - över- och undervärme kan ställas in separat Kraftfull - två värmeelement med totalt 3000 W Varm - justerbar temperatur upp till 350 °C Praktisk - timer, innerbelysning och glasfönster för optimal kontroll Läckra pizzor i pizzaugnen från Royal Catering När du bakar pizza är det viktigt med rätt temperatur i ugnen, varför du kan ställa in den övre och undre värmen separat i kammaren upp till 350 °C med hjälp av vridreglagen. Detta ger en krispig, tunn deg på stenplattan av kordierit och samtidigt en saftig toppning med smält mozzarella. Kammaren har plats för en pizza med en diameter på 60 cm, eller så kan du göra flera minipizzor. Tack vare ett värmeelement vardera för övervärme och undervärme med totalt 3000 W uppnås den önskade temperaturen i bakkammaren snabbt och bibehålls säkert. Med hjälp av en timer kan du ställa in önskad baktid från 0 till 120 minuter. Stenplattan av kordierit ger en optimal värmefördelning på pizzadegen och säkerställer den där extra läckra smaken av stenugnspizza. Kammaren är tillräckligt stor för att enkelt kunna placera och ta ut pizza med en pizzaspade. Tack vare det eleganta glasfönstret och innerbelysningen har du alltid god uppsikt över din pizza. Den fristående professionella pizzaugnen drivs med en 230 V strömanslutning. Fyra gummitassar ser till att enheten står stabilt utan att skada underlaget. Dörren till pizzaugnen kan öppnas säkert med de värmebeständiga handtagen. Tack vare dess kompakta form kan man även använda pizzaugnen i kaféer och gatukök med lite plats.