Royal Catering Kyldisk - 120 L - royal_catering - 3 nivåer - Svart/silver

Royal Catering Kyldisk - 120 L - royal_catering - 3 nivåer - Svart/silver
Kategorier: Vitvaror, Kyl och Frys
9490 SEK
Mer Info!

God översikt med den perfekta kyldisken för kaféer, hotell och bistron Med kyldisken RCCC-120-ST från Royal Catering, experterna på högkvalitativ restaurangutrustning, presenteras kakor, desserter, salladsskålar, frukt, smörgåsar eller kalla drycker på ett smakfullt och lockande sätt. Placera den inbjudande kyldisken bredvid betaldisken i ditt kafé, bistro eller vid buffén på hotellet och locka dina gäster med läckra kakor, pajer eller desserter. Rymlig - stor interiör med tre nivåer och 120 L volym God översikt - böjd front av glas för optimal presentation Justerbar - två 63,5 x 33,5 och 63,5 x 36,5 cm hyllor ger gott om plats för presentation av mat Ljus - LED-belysning ljussätter maten och dryckerna som erbjuds Lättskött - material som plast och glas som är lätta att rengöra Professionell kylmonter från Royal Catering Det finns gott om plats för kakor, smörgåsar, fruktsallad eller karaffer med milkshakes eller smoothies på tre nivåer. De två hyllorna samt bottenytan har måtten 63,5 x 33,5 och 63,5 x 36,5 och delar upp den 120 L stora interiören i kyldisplayen. Tack vare den böjda fronten i glas har dina kunder alltid god översikt över de läckra produkterna från alla håll. Den integrerade LED-belysningen kastar ett behagligt och tilltalande ljus över den kylda maten så att gästerna kan se vilka delikatesser som erbjuds även i miljöer med låg belysning. Man kan enkelt fylla på och ta ut kakor och annat genom den bakre skjutdörren. Den digitalt justerbara termostaten reglerar temperaturen mellan 2-10 °C och säkerställer därmed optimal temperatur för de flesta typer av mat och dryck. Den rymliga kylvitrinen är försedd med fyra gummifötter som säkerställer att kyldisken står stabilt och skyddar också golvet från eventuella repor vid förflyttning. Kylmontern är tillverkad av material som plast och härdat glas som är mycket lätta att underhålla och därför hygieniska, vilket är extra viktigt inom gastronomi.