Bearbeta färsk mat på kylbänken från Royal Catering Kylbänken RCLK-T220-D från Royal Catering säkerställer färsk mat som kan bearbetas snabbt. Den professionella kylbänken är utvecklad för användning inom restaurang, som i t.ex. pizzerior, salladsbarer, gatukök, kaféer eller hotell. Rymlig - stor volym på 220 L med lådor för 4 x GN 1/2 Snabb - effektiv kylning mellan 2-10 °C med en 235 W kompressor Praktisk - stor, sval arbetsyta på 90 x 70 cm Enkel - digital kontrollpanel och automatisk avfrostningsfunktion Professionell - högkvalitativt rostfritt stålhölje, perfekt för användning inom restaurangbranschen Håll maten kyld och fräsch i den professionella salladskylen Kylbänken har ett temperaturintervall för kylning på 2-10 °C. Temperaturen ställs in intuitivt via en digital kontrollpanel, som alltid visar enhetens aktuella status. Den automatiska termostaten bibehåller pålitligt den valda temperaturen. Kompressorn med 235 W säkerställer att önskad temperatur uppnås snabbt och bibehålls. Dessutom har kylbänken en automatisk avfrostningsfunktion som minskar elkostnader och arbetstid. Kylbänken har en mycket stor kapacitet på 220 L. Den 90 cm långa enheten rymmer en GN 1/2-behållare i fyra lådor, vilket möjliggör parallell förvaring av många olika livsmedel. Kylbänkens hölje är tillverkad i högkvalitativt rostfritt stål, som är biologiskt inert vilket innebär att det inte reagerar i kontakt med mat och är därför ofarligt för hälsan. Det är samtidigt mycket robust och okänsligt för korrosion, vilket garanterar en lång livslängd. Alla ytor på kylbänken kan rengöras mycket snabbt och noggrant tack vare en låg porositet. Kylbänken har höjdjusterbara fötter så att man kan anpassa enheten till olika underlag och därmed säkerställa att den alltid står stabilt och förhindra att den glider. Med denna kylbänk förvaras dina produkter vid rätt temperatur och kan bearbetas direkt på den stora bänkskivan.