Skär kött i remsor effektivt med köttstrimmlaren Oavsett om det är sallader, pasta eller skivat kött i Zürich - kött skuren i remsor är en del av många rätter. Den mest effektiva metoden för en jämn klippning är Köttstrimmlare från Royal Catering, experterna inom cateringleveranser. På några sekunder förbereds stora mängder av de eftertraktade remsorna som du kan använda till dina rätter. Men maskinen skär också enhetliga remsor av nötkött, kyckling eller fläsk som förberedelse för vidare bearbetning i köttkvarnen. Precis - skär kött i jämna strimlor Kraftfull - 550 W motor accelererar skärverket till 96 rpm Lättskött - ytor av rostfritt stål och avtagbara blad som är lätta att rengöra Säker - tack vare locket och automatisk avstängning när locket öppnas Rymlig - gott om plats för kött möjliggör effektivt arbete Strimlingsmaskinen för jämna köttremsor Konstruktionen av strimlingsmaskin är lika enkel som den är effektiv. Höljet i hållbart och livsmedelssäkert rostfritt stål uppfyller alla hygienstandarder inom gastronomi och ger nödvändig stabilitet för att bearbeta stora mängder kött. En stor avlastningsyta för köttet som ska skärs förenklar bearbetningen av köttbitarna som matas genom en öppning med ett skyddande lock till de roterande knivarna som drar in köttet i enheten med en hastighet på 96 rpm och skär det i jämna remsor. Det skurna köttet faller ner under knivarna, där man kan ställa en behållare som fångar upp köttet. Hjärtat i köttstrimmlaren är skärmekanismen inuti. Knivarna har en fast skärbredd som garanterar att köttet bearbetas jämnt. I expondos sortiment finns reservknivar med bladbredder på 3 (inkluderad), 4 eller 5 mm från Royal Catering som passar till strimlingsmaskinen. Skärvalsarna med jämnt anordnade blad är placerade i en stabil stålram som skjuts in helt i köttstrimmlaren. Där drivs maskinens skärverk och skär kontinuerligt remsor av köttskivorna som matas in i maskinen. Utbytet av skärvalsarna är mycket säkert. Så snart du lyfter locket med påfyllningsöppningen stannar motorn automatiskt. Detta förhindrar skador vid byte av knivar och under drift. Köttstrimmlaren står på fyra gummifötter som minskar vibrationer och garanterar bekvämt arbete och att maskinen står stabilt Det enda man behöver tänka på när man ska skära kött med köttmaskinen är att köttet ska vara fritt från benbitar så att enheten kan fungera utan störningar och med bästa resultat, oavsett om du vill skära fläsk, kyckling eller nötkött.