Rök maten samtidigt som du grillar och servera underbar BBQ Röka mat på grillen - Så gör du: Röklådan är enkel att använda. Allt du behöver är en grill, något att grilla och en handfull, blötlagd träflis/rökspån eller kryddor. Du kan blötlägga flisen i varmt vatten, öl, whisky, vin, citronsaft med mera. Du kan även använda färska örter. Blötlägg till exempel rosmarin, timjan oregano eller salvia i vatten och lägg örterna i lådan eller ett alternativ är att köpa träflis som är smaksatt med hickory, äpple eller annat gott. Se till att kryddorna hålls fuktiga i lådan så de inte brinner upp! Ställ ner röklådan i grillen när du har gått en perfekt glödbädd och det är dags att börja grilla och om du har gasgrill så placera lådan på grillgallret. Självklart kan du ge nästan all grillad mat en underbar ny röksmak som kommer att imponera stort på dina gäster, du bestämmer själv. För bästa resultat: Håll locket på grillen stängt under hela grillningen så du inte släpper ut röken! Lådan är av rostfritt stål och lätt att göra ren. Gör något annorlunda på campingen, dina vänner kommer att gilla detta. Kul, lite nytt och gott- pröva får du se. Mått: 22.2 * 9.6 * 4.4 cm Lätt att rengöra Ger köttet en rökig smak Rostfritt stål