Pasta fresca! Ravioli! Spaghetti! Maccheroni! Möjligen kan det vara så att denna maskin inte gör dig bättre på att prata italienska, där finns det andra vägar att gå. Men vill du laga pasta som en italienare och skapa underbara rätter med färsk pasta? Ja man då är du på helt rätt väg om du slår till på denna maskin! Du behöver en deg, recept på den perfekta degen kan vara svårt att hitta - men misströsta inte! Här kommer ett grundrecept som du kan börja med (det skulle kunna vara så att vi får hela Italien efter oss nu, men vi chansar!): 400 gram mjöl (durumvete), 4 stora ägg, salt (frivilligt), 1 tsk olivolja (frivilligt). Häll ut mjölet i en hög på bordet, skapa en grop och knäck i äggen och ha i salt och olivolja i äggen. Vispa med en gaffel och arbeta in mjölet lite i taget. Det ska kännas som modellera när den är klar. Låt vila i ca 60 min. Nu börjar det roliga och det är nu denna underbart smidiga maskin kommer till sin rätt! Fyll bara degen i behållaren och välj rätt huvudenhet för dig. Vrid sedan handtaget för att pressa ut färsk pasta. Pastamaskin i robust och snyggt utförande Fem olika huvuden för olika tjocklekar Stadiga handtag Storlek: 18 x 13 x 6 cm Material: Rostfritt stål