Detta är en äkta fransk restaurangstekpanna helt i kolstål som blir bättre ju mer man använder denInnan första användning ska pannan stekas in.Gör på följande sätt:Rengör pannan med mycket varmt vattenHäll ca 1 mm matolja i pannan och värm tills oljan börjar ryka.Botten ska bli lite brun. Häll ut oljan och torka ur pannan med hushållspapperNu är pannan klar för användning, ju mer den används ju bättre blir den. Diska aldrig stekpannan i diskmaskinenMauviels stekpannor är garanterat fria från giftiga ämnen, pannorna avger små mängder av hälsosamt järn till matenDe har tillverkat professionella köksredskap i Frankrike sedan 1830, kvalitetsredskap för krävande kockarFungerar på alla värmekällor inklusive induktion. Rekommenderas ej att användas i ugn.Diameter överkant 20 cmDiameter botten 13 cm MAUVIEL är ett familjeföretag som grundades 1830.Med mer än 100 års erfarenhet tillverkar Mauviel köksverktyg med genomgående kvalitet inkl. den snygga designen.