Kraftfull Köttsax i rostfritt stål Varför är våra kökssaxar lämpliga för både professionellt och hemmabruk? Saxens design är den bästa formen för både höger- och vänsterhänta användare att använda. Enkel att använda (inbyggda fjädrar) – Inbyggda fjädrar kräver bara att du applicerar kraft i en riktning. Använd den utan ansträngning. Övergripande spänning – Du kan bekvämt öppna och stänga saxen med lätthet. Kanthållning och bladlängd – Våra fjäderfäsaxar har blad tillverkade av rostfritt stål med hög kolhalt. Hjälp till att förankra bladet vid sakerna och matvarorna du skär, och skär utan ansträngning utan att glida eller glida av. Vassa och slitstarka blad i rostfritt stål Jagd och spännade bladdesign möjliggör exakta halkskydd Fjäderbelastade handtag för bekvämare hantering Handtagslås finns för säker förvaring Det nödvändiga med att äga kökssax Ett bra par fjäderfäsaxar kommer att hjälpa en hel del när du förbereder mat för matlagning. Därför kommer fjäderfäsaxen att ge dig kontroll när du skär kött, grönsaker och även skaldjur. Att skära rått eller tillagat kött, skaldjur med kökssax ökar kontrollen och säkerheten i köket för kockar, hemmet osv. Håll dem rena – Även om de tål diskmaskin, men handdiskar kökssaxar ökar deras livslängd. Håll dem skarpa – Använd slipsten, roterande verktyg, skiva sandpapper eller skära aluminiumfolie. Håll dem torra – Genom att hålla bladen torra förlänger du livslängden på din kökssax. Den främre delen av saxen är utformad med tänder, som används speciellt för att klippa mjuka föremål (som papper och fiskfena). Den andra halvan av saxen är ett kraftfullt klippområde, som speciellt används för att klippa hårda föremål. Denna typ av sax är uppdelad i ett skarpt skärområde och ett benklippområde; det skarpa skärområdet är utformat med tänder. Benskjuvningszonen är utformad med krökning. Samtidigt kommer du att arbeta snabbare och med mindre ansträngning genom att använda det fjäderbelastade läget.