Taiyaki är en av de mest populära efterrätterna i Japan. En fiskformad bakelse som tillagats på stekpanna. I Japan finner man dem ofta nybakade i gatumatstånd. Denna Taiyaki innehåller den klassiska Azukikrämen (röda bönor). Kan ätas som den är, men många föredrar den varm. Du värmer den enkelt genom någon minut i microvågsugnen eller i vanlig ugn. En förpackning innehåller 5st individuellt inslagna kakor. Socker, röda bönor, ÄGG , VETEMJÖL , palmolja, oligosackarid, majssirap, honung, sockersirap, fuktighetsbevarande medel E420, emulgeringsmedel E322 ( SOJALECITIN ), expansionsmedel E500, kasein, arom, antioxidant E306, färg E160a. Näringsvärde per 100g: Energi: 1399kj / 333kcal fett: 7.8g, varav mättade: 5.9g, kolhydrater: 58.5g, varav sockerarter: 56.4g, protein: 6.9g, salt: 0.15g.