FISKARS SPATCHE FÖR BRÖDSMÖRJNING

FISKARS SPATCHE FÖR BRÖDSMÖRJNING
Kategorier: Vitvaror, Övrigt
269 SEK
Mer Info!

FISKARS I över 370 år har tillverkaren Fiskars försökt se till att produkterna uppfyller alla kunders förväntningar. Den ständiga strävan efter excellens och ett innovativt förhållningssätt till produkter är Fiskars filosofi. Det är därför Fiskars produkter är innovativa, funktionella, lätta att använda och av högsta kvalitet. ✅ Den ergonomiska och funktionella kollektionen innehåller moderna knivar av högkvalitativt rostfritt stål, praktiska kökstillbehör, saxar, kastruller och stekpannor. ✅ Orange accenter i kombination med klassisk svart är kännetecknen för den presenterade Functional Form-linjen. ✅ Vikt 42 g, ✅ Bladlängd 9 cm, ✅ Rostfritt stål, hårdhet HRC 52, ✅ Softgrip®-handtag. ✅ Perfekt för att sprida smör eller pasta. ✅ Passar även för applicering av mjuka, flytande ostar. ✅ Grå logotyp på bladet. Varför är det inte värt att spara på köksknivar? Det låga priset på köksprodukter är till en början lockande, men köksknivar som kostar några zloty är helt enkelt inte hållbara. Billiga material som används för tillverkning av knivar och det faktum att de är gjorda av en tunn plåt av vanlig plåt gör att köpet behöver göras om efter en kort tid och att knivarna kasseras. Blad gjorda av mjuk plåt och laserslipade kan inte slipas effektivt. För att undvika besvikelser rekommenderar vi därför Fiskars köksknivar, som är gjorda av högkvalitativa material och är föremål för en lämplig teknisk process. Vad ska man tänka på när man planerar köp av köksknivar? När du väljer knivar, överväg deras avsedda användning och frekvensen av köksarbete. Om du är en professionell kock eller om du helt enkelt gillar att använda bra knivar, investera i de högre linjerna av Fiskars knivar. En eller två knivar räcker för minimalister, vilket också gör att du enkelt kan förbereda måltider. De mest populära knivarna som säljs styckvis är kockknivar, skalknivar och tomatknivar med små tänder, dvs pikutki. En bra kökskniv gör skärningen till ett nöje, så vi inbjuder dig att läsa informationen i slutet av vårt erbjudande. BRA ATT VETA ANVÄND OCH SKÖTSEL Varje kniv kräver regelbunden slipning. För att hålla den skarp längre, kom ihåg att skära den på en mjuk yta, t ex trä- eller plastskiva. Att skära på hårda ytor kan matta bladet snabbare. En korrekt använd kniv kommer att behålla sina egenskaper längre. vässning av knivarna Professionella kockar använder en stålknivslipare varje gång de använder en kniv. I vanliga hemkök behöver knivar inte slipas lika ofta. Det räcker att göra det regelbundet och när behovet uppstår. Fiskars knivar är tillverkade av stål med en hårdhetsgrad från HRC 52 till HRC 55, vilket gör dem idealiska för hemmabruk. Ju hårdare knivbladet är, desto längre behåller det sina egenskaper. Fiskars knivar är ett exempel på den perfekta balansen mellan att hålla skärpan och nödvändigheten av att slipa. Fiskars erbjuder två typer av slipmaskiner: Roll-Sharp ™ och en stålslipare. Användningen av stålslip kräver en speciell teknik. Den totala slipvinkeln för Fiskars knivar är 30°, vilket innebär att knivbladet växelvis ska flyttas över stålslipen i en vinkel på 15° på båda sidor, med långa, jämna slag. Bakom Fiskars Roll-Sharp™-vässare kan slipas snabbt och enkelt - efter att ha placerat den på en plan yta, skjut knivbladet genom det flera gånger fram och tillbaka. När du använder den här skärpan kan du vara säker på att du skärper i rätt vinkel. Oavsett vilken metod som används ska en Fiskarskniv sköljas med varmt vatten efter skärpning och torkas. RENGÖRING Alla Fiskars knivar kan diskas i diskmaskin, men att tvätta dem för hand förlänger deras livslängd. När knivarna tvättas för hand ska de sköljas och torkas omedelbart. Det är också viktigt att inte lämna kvar torkade matrester på knivytorna, eftersom syror i maten kan skada den på lång sikt. När du diskar Fiskars knivar i diskmaskin, se till att de inte kommer i kontakt med andra redskap, disk eller bestick som kan skada bladet. ROSTFLÄCKAR Spår av rost, som ibland finns i alla typer av diskmaskiner, kan spridas medan apparaten används. Vid diskning av Fiskars knivar i diskmaskin efter avslutad diskcykel rekommenderas att öppna luckan för att släppa ut ångan. Det är också bra att torka knivarna med en torr trasa direkt efter att diskmaskinen är klar. Däremot om de dyker upp på knivarna