Chokladsmältaren RCCM-250-2GN från Royal Catering är utformad för professionella restauranger. Den är tillverkad av rostfritt stål av bästa kvalitet. Med detta kökstillbehör är det enkelt att smälta choklad och hålla den varm för vidare förädling. Maskinen har två flexibelt utbytbara GN-kantiner av rostfritt stål, båda med lock. Kantinerna är 15 cm djupa och rymmer 4 liter resp. ca 5 kg choklad var. I kantinerna hålls chokladen varm upp till 100 °C, vilket gör det möjligt att arbeta med den på flera olika sätt. Värmen justeras via en integrerad termostat och kan alltid kontrolleras genom den praktiska LED-displayen. Chokladsmältaren RCCM-250-2GN från Royal Catering är tillverkad av högkvalitativa material och är därför mycket slitstark, effektiv och dessutom enkel att rengöra. Med två uttagbara GN-kantiner 1/4 med lock 150 mm djup För upp till 10 kg choklad (8 L) Integrerad termostat (0 - 100 °C) LED-display Rostfritt stål av bästa kvalitet / Kantinerna kan diskas i maskin