Champions vakuumförpackare förlänger matens hållbarhet upp till fem gånger, skyddar mot frysskador och marinerar kött snabbt och effektivt. Den är också ett perfekt val om du ska vakuumförpacka för Sous Vide-tillagning. Vakuumförpackaren levereras med fem vakuumpåsar, en rullpåse samt en slang för koppling till t.ex. vakuumbehållare. Champions vakuumförpackare är enkel att använda och gör att både smak och färskhet stannar kvar i din mat. Exponering för luft kan få mat att förlora både smak och näring. Det kan också öka tillväxten av bakterier och jäst, vilket kan leda till att maten förstörs. Vakuummaskinen Champion CHVF210 tar bort luften och stänger in både smaken och färskheten. Vakuumförpacka morgondagens lunch eller njut av säsongens guldkorn längre - CHVF210 håller lättförstörda eller sällan använda ingredienser fräscha längre. En vakuumförpackare är det idealiska hjälpmedlet när du snabbt vill marinera kött eller andra livsmedel. Med maten och marinaden vakuumförpackade i en Champion vakuumpåse kommer marineringen att bli klar på endast ca. 20 minuter. Vakuumförpackningen öppnar upp porerna i maten så att du kan få den där goda, marinerade smaken på några minuter istället för över natten. - Effekt: 110W - VAC/Tätningstid: 10 ~ 20 sekunder - Vakuumeffekt: -0,8 bar - 5 st. vakuumpåsar, 1 st. rullpåse, 1 st. slang ingår - Påsar: Maxbredd 28cm - Mått LxBxH: 360x150x78mm - Nettovikt: 1,4kg - Färg: Svart/silver Användarmanual EU-försäkran Produktblad