Callebaut Mycryo ™ är en 100% naturlig ingrediens: rent kakaosmör i pulverform. Det presenterar en verklig revolution för temperering. Lägga till ungefär 2% Mycryo ™ till smälta chokladfrön de nödvändiga stabila kristallerna för att skapa perfekt förkristalliserad choklad bekvämt. På toppen ger kakaosmöret din choklad mer glans och en hårdare spricka. Mycryo ™ är också ett underbart vegetabiliskt fett för stekning och grilling. Den motstår stekningstemperaturer bättre än smör eller oljor och bränner inte. Mycryo ™ får dessutom fram de naturliga smakerna av även de mest känsliga ingredienserna, som kammusslor eller foie gras. Rulla bara grönsaker, kött, fisk eller fjäderfä i Mycryo ™ och stek eller grilla ingredienserna i en varm panna eller på en varm grill. Du kan till och med blanda Mycyro ™ med örter eller kryddor. Den har en neutral smak och vit färg. För härdning: tillsätt 2% Mycryo ™ till din korrekt smälta choklad, blanda och redo. Ingredienser: kakaosmör (100%) Näringsvärde per 100g Energi 3766 kJ / 900 kcal Fett 100,0 g varav mättat fett 60,2 g Kolhydrat 0,0 g varav sockerarter 0,0 g Protein 0,0 g Salt 0,0 g