Med denna BWB 3-part Special Mold kan du skapa professionella praliner. Skapa vackra praliner med minimal ansträngning och lite städning. Fyll bara på botten av PET-formen med choklad till den markerade fyllningslinjen, placera den flexibla silikoninsatsen ovanpå chokladen och tryck ner den över PET-biten och låt sedan stelna. Tryck sedan ut chokladen. Tack vare denna fyllningslinje och silikoninsats får du jämn tjocklek och rena kanter och därmed felfria resultat varje gång! Den brasilianska tillverkaren, BWB, hade en genial idé om att förenkla pralintillverkningen. Säg “adjö” till att vända och vrida på chokladformen för att täcka väggarna med choklad. Med BWB-chokladformar kan du skapa perfekta pralinskal, chokladkoppar och många andra mönster med lätthet och perfektion - utan att slösa på värdefull smält choklad. För dem som regelbundet gör chokladpraliner i en viss form innebär det att du kommer att veta vilken exakt mängd av choklad som krävs för en viss form. För debutanter och nybörjare betyder det att du kommer att se ut som ett proffs även om du aldrig har använt en chokladform tidigare i ditt liv. Alla specialchokladformar tillverkade av BWB fungerar på samma sätt med samma originaldesign. BakeCake är den enda auktoriserade distributören av BWB-produkter i Skandinavien. Modell: 3655 Bolo Origami Diam.: 180 x Höjd: 47 Antal enheter: 1st Kategori: 3 Part Mold Dessa formar är tillverkade av den brasilianska tillverkaren BWB. BWB hade en genial idé om att förenkla pralintillverkningen och kom fram till uppfinningen med “BWB 3 Part Molds”. Med en så kallad 3 Part Mold kan du skapa perfekta pralinskal, chokladkoppar och många andra mönster med lätthet och perfektion - utan att slösa på värdefull smält choklad. Med hjälp av markerade fyllningslinjer på formarna, samt med insatser som används för att skapa själva formen på skalet, kan du säga “adjö” till att vända och vrida på chokladformen för att täcka väggarna med choklad. Spana in 3 Part Molds här. Instruktioner: 1. Häll / spritsa ut din smälta choklad eller candy melts i varje hålighet, upp till kanten. Knacka försiktigt på formen för att jämna ut chokladen och för att få bort eventuella luftbubblor. 2. Placera i kylen / frysen och låt chokladen stelna. Tiden beror på storlek och vad som anges i receptet. 3. När ditt chokladskal har härdat, häll i din valda fyllning (karamell, sylt, ganache osv.) och försegla sedan med ett lager choklad. Låt sedan chokladen härda igen. 4. Ta försiktigt ut pralinen ur formen. BakeCake är den enda auktoriserade distributören av BWB-produkter i Skandinavien. Dessa formar är gjorda av PET-plast och gör att det är lätt att ta ut chokladen ur formen och lämnar dem med en blank yta! Formarna är livsmedelsäkra, luktfria och lätta att rengöra. För att rengöra och återanvända formen, tvätta helt enkelt med en fuktig trasa i varmt vatten och låt sedan torka. Vi rekommenderar inte att du använder rengöringssvampar eller borstar. Kan inte diskas i diskmaskin. Håll formen borta från direkt solljus och utsätt den inte för temperaturer över 122 ° C Observera att exponering för extrema temperaturer (kallt eller varmt) kan orsaka att formen deformeras eller spricker.