Tillaga sous vide som en riktig kock Med sous vide-apparaten från BluMill En perfekt tillagningsprocess med sous vide-pinnen Oavsett om du vill tillaga stek, fisk, kyckling, grönsaker eller crème brûlée, tillagar den här sous vide-pinnen från BluMill dessa produkter bättre och smakfullare än tillagning i stekpanna eller ugn. Denna praktiska tillagningsteknik förhindrar överkokning och uttorkning och garanterar en jämn tillagning och ett optimalt bevarande av smakerna. Resultatet: utsökt mört kött, saftig fisk och al dente grönsaker. Hur fungerar Sous Vide-matlagning? Med en Sous Vide-apparat förbereder du dina ingredienser genom att ånga eller koka dem i en kastrull fylld med vatten. Ingredienserna måste vakuumförpackas så att näringsämnen, fukt och smak bevaras. Du kan köpa en speciell vakuumförpackningsmaskin för vakuumförpackning av livsmedel i olika elektronikbutiker (på nätet). I 3 steg till de godaste rätterna du någonsin har lagat Sätt fast BluMill Sous Vide Stick i en kastrull fylld med vatten med en kapacitet på 6-15 liter. Placera den vakuumerade produkten i formen och kläm fast den i formen. Förbered produkten genom att ställa in tid och temperatur på apparaten. Du kan också ställa in förberedelserna via Tuya Smart-appen. Se den medföljande bruksanvisningen för mer information. Innehåll i paketet BluMill Sous Vide Stick Klämma för fastsättning på kastrull Bruksanvisning Specifikationer Effekt: 1000W Spänning: 220-240V / 50~60Hz Temperatur justerbar från 0-90C Använd inte apparaten längre än 48 timmar i rad. Använd endast i en kastrull fylld med vatten (kapacitet 6-15 liter). Kan styras via knappar eller Tuya Smart-appen (gratis via Google Play och App Store).