“Acquolina in bocca”, säger italienarna. Det vattnas i munnen redan vid tanken på de läckra rätterna som du kan tillaga i Salina bakpanna från Ballarini. Denna stekpanna designades av Studio Matteo Thun & Antonio Rodriguez från Milano och är helt “made in Italy”. Eftersom den är gjord av robust aluminium värms den snabbt upp. Samtidigt förblir det ergonomiska handtaget i rostfritt stål behagligt svalt vid beröring. Denna stekpanna är också lämplig för induktionseldar och utrustad med den “strålande induktionstekniken” som Ballarini är känd för. Pannan tål diskmaskin och behöver därför inte rengöras för hand. Den innovativa botten med sexfaldig GRANITIUM Ti-X non-stick beläggning och ett extra lager av titan är förstärkt med mineralpartiklar och därför extremt reptålig och lätt att rengöra. Gillar du att laga mat för två? Då är denna panna med en diameter på 20 cm något för dig. Använd till exempel denna bakform för en snabb, läcker frittata, den italienska motsvarigheten till den spanska tortillan. Granitium TI-X keramisk non-stick beläggning, fri från PTFE. Värmebeständig upp till 230 °C Bekvämt handtag och nitar i rostfritt stål Passar alla hällar, inklusive induktion, upp till 230 °C. Använd inte under grillen och flambera inte Radiant®-botten - extra robust botten håller din panna platt Använd endast tillbehör gjorda av trä eller silikon