Egenskaper: stålpanna stekpanna för ägg, pannkakor pannkakor en panna för potatispannkakor 4 platser bekvämt bakelithandtag som inte värms upp säker för hälsan Teknisk data: toppdiameter: 24 cm värmezonens diameter: 25 cm handtagslängd: 15,5 cm höjd: 1,9 cm sockeldiameter: 8,5 cm Stekt äggpanna 25 cm Stekpannan för ägg, pajer, pannkakor är den perfekta stekpannan för människor som älskar kulinariska lekar i köket. Tack vare den kommer du att steka de perfekta pannkakorna - jämna, runda och aptitretande. 4 lika stora brunnar kommer att separera den stekta massan. Vi kan försöka förbereda en amerikansk frukost, det vill säga amerikanska pannkakor, t ex med lönnsirap. Pannkakor kommer inte att hålla ihop och kommer att bryna jämnt. Pannkakor är också jättegoda i äggpannan. Potatispannkakor från äggpannan kommer att behålla sin perfekta form och blir krispiga. Kallas ibland en dimmer, stekpannan uppmuntrar till kulinariska experiment och matlagning tillsammans med barn. Söta pannkakor med frukt, pannkakor, pannkakor eller vanliga stekta ägg i smör med färsk gräslök blir perfekt! Ansökan: Gasspis Keramiskt kök Elektriskt kök Halogen kök Induktionsspis Bakelithandtaget värms inte upp, så även lång stekning blir säker och bekväm. Stekpannan är perfekt för alla typer av kök: gas- och elektriska spisar, keramikhällar och en induktionsspis. Stålpannan är bekväm att använda, den låter dig använda en minimal mängd fett för stekning. Tack vare detta rinner inte våra potatispannkakor eller pannkakor av fett, utan har en krispig skorpa. Att arbeta i köket blir snabbare och enklare, och varje tårta har den perfekta storleken!