vDetox For Life Series Part 1) Detox att Återställ din kropp

vDetox For Life Series Part 1) Detox att Återställ din kropp

Detta är den första av en sammanställning av flera artiklar att upplysa dig och inspirera dig att hoppa in med båda fötterna, detox din kropp, och njuta av alla fördelarna med livskvalitet du föddes att ha!

 

Det aktuella läget för din kropp

Du troligtvis inte bara lever i en sur kropp, men i själva verket mata din kropp allt den behöver för att hålla surt, vilket gör att din kropp ohälsosamt, slöa, ömmande, sjukdom-ridit, etc. Hur har din kropp kommer att vara så här ? Det är verkligen inte din naturliga tillstånd. För att återgå kroppen tillbaka till sin naturliga optimal, alkaliskt tillstånd, måste du detox din kropp!

 

Sura Body

En sur kropp behöver näring för att vara så här. Om du får dina livsmedel på den lokala mataffären, då 80% av den har tillsatt socker. Japp. Bearbetade livsmedel är inte riktig mat, men är faktiskt livsmedelsliknande produkter som injiceras med kemikalier för att få dem att smaka som vad avbildas på förpackningen. Det finns också riktig mat där ute som har ändrats, såsom traditionella nötkött och kyckling, som injiceras med hormoner, antibiotika, etc. riktig mat som har ändrats genetiskt vet som GMO (genetiskt modifierade organismer). I en studie i filmen ”GMO OMG!”, GMO orsakade stora tumörer i labbråttor början månaden fyra, särskilt runt brösten. Om din kost är främst förpackade livsmedel, skräpmat, och snabbmat, måste du detox din kropp!

 

Alkaline Body

Detta är din naturliga tillstånd! Organiskt, icke GMO-livsmedel, som hela frukter och grönsaker, och organiska, gräs utfodras kött, hålla kroppen i detta tillstånd. Du njuta mer energi, dodge sjukdom med lätthet, och bibehålla en hälsosam vikt. Din kropp fungerar optimalt eftersom det inte är över arbetar för att bekämpa alla gifter flesta ingest under varje måltid. Det är verkligen ett mirakel din kropp kan uthärda vad den gör! Att återta kroppen av dina drömmar, måste du detox!

 

Fysiska tecken på toxicitet och obalans i kroppen

Om du upplever något av följande symtom delvis eller i sin helhet, du sannolikt behöva en välförtjänt detox:

-Bloating -syran Reflux -Indigestion

-Weight vinna-Långsam Uppslutning-Oförmåga att gå ner i vikt

-Muscle värk-Huvudvärk-Ledvärk

-Sugar cravings -Anxiety -Blood socker problem

 

-Chronic trötthet-Low libido-Minskad metabolism

– Fetts lever -Fibromyalgia -Gallbladder frågor

-Allergies-livsmedelskänslig-Dålig koncentration

-Hemorrhoids -Constipation -Autoimmune sjukdomar

-Acne-Hudirritationer-Cellulit

-Depression-Humörsvängningar-ilska frågor

-Inflammation-Störd sömn -Excessive svettning

-Hot blinkar -PMS -Menopausal symptom

 

Vad göra här näst

Om du är intresserad av att ta stora steg, göra ett åtagande till dig själv. Ett åtagande att ansluta sig till en livskraftig, pålitlig, sanning baserade detox program och hålla fast vid det från början till slut. Den rekommenderade tidsramen för att fullt ut delta i detox-programmet är fyra veckor. För de flesta är detta den varaktighet som krävs för att göra eller bryta en vana. Detta gör att din kropp den tid den behöver för att befria sig själv från skadliga missbruk. Du kommer att bli förvånad över hur snabbt din kropp acclimates till den nya dig och din nya rena äta livsstil!

Mitt namn är Kolle och jag är en karl hälsa mutter och certifierad yogainstruktör. På grund av min långlivade passion för hälsa och välbefinnande, var jag lite arrogant när jag blev kontaktad angående mitt deltagande i en detox-program. Jag tänkte, ”Jag är redan frisk.. .I redan vet allt som finns att veta om kost och motion.” Pojke var jag fel! Jag lärde mig så mycket, och skulle vara en ära att dela en steg-för-steg guide till Detox och få friska.