Hoppa till innehåll

Catering Stockholm

Ditt bästa alternativ för catering i Stockholm

Hos oss handlar allt om att erbjuda bästa tänkbara catering mat i Stockholm och andra delar av landet, och det gör vi genom att lägga fokus på dina behov som kund, kvalitativa råvaror, spännande recept och en oslagbar smakupplevelse. Har du speciella önskemål gällande maten eller tjänsten? Det fixar vi!

Vi är medvetna om att utbudet av catering i Stockholm är stort, men alla företag lever inte upp till vad de lovar. Vi är väldigt transparenta i vår arbetsmetod, så att du som kund får vara med under hela processen, något som garanterar ett slutresultat vi alla kan vara stolta över.

Våra trogna kunder ser oss främst som ett pålitligt cateringföretag i Stockholm, men vi erbjuder även våra tjänster i flera andra delar av Sverige när (och om) behov finns. Vi anpassar oss efter dina behov.

Catering Stockholm

Boka en kostnadsfri prisrådgivning med oss

Vi på Catering Stockholm ser fram emot att samarbeta med dig!

Är du trött på att stressa över mat och billig catering varje gång du organiserar en tillställning eller ett event? Hör av dig till oss i stället så fixar vi allting åt dig. Vi ser till så att du får den mat du vill ha, samt att maten levereras i tid och att den presenteras på ett sätt som även den mest kritiska gäst kommer att imponeras av! Redo för en cateringupplevelse utöver det vanliga?

Catering priser  * Vi delar inte din information.

  Få ett personligt prisförslag inom 48 timmar

  Tid är pengar brukar man säga, och vi förstår att du kanske inte har tid att vänta! Därför ser vi till så att du får ditt personliga prisförslag inom 48 timmar, så att du kan se över förslaget i lugn och ro och i god tid inför din planerade tillställning.

  Catering Stockholm

  Vår cateringservice håller världsklass vad gäller både mat och leverans

  Visst är det svårt att välja rätt som kund, men vår mångåriga erfarenhet i branschen talar för sig själv. Vi har hjälpt till med catering på hundratals oförglömliga event.

  För oss är det viktigt att du blir nöjd samt att vi kan vara stolta över vårt arbete, vilket motiverar vår insats och prestation.

  Det handlar med andra ord om att skapa någonting fantastiskt tillsammans, något vi gör genom att använda vår kunskap inom mat och catering till att ge ditt planerade event en stor knuff i rätt riktning. Vår passion för catering syns tydligt i vårt arbete och i våra cateringleveranser.

  Om du vill ha catering i Stockholm med flerårig erfarenhet samt kundförståelse och passion för mat har du hittat rätt.

  Cateringfirma Stockholm
  Cateringfirma Stockholm
  Catering priser

  Detta tycker våra kunder om oss

  Omdöme om catering i Stockholm

  Min syster bad mig fixa mat till min systerdotters dop, och jag hade verkligen ingen aning! Hade lite panik när jag hörde av mig till er, men fick snabbt precis den hjälp jag behövde, och alla på dopet var jättenöjda och imponerade med maten. Tack så jättemycket!
  Joakim E.
  Catering till dop
  I ärlighetens namn så kan jag vara rätt krävande som bröllopskoordinator, och jag blir inte nöjd om inte allt är perfekt (och då menar jag allt). Har jobbat med många cateringfirmor men detta var första gången jag fick precis vad jag bad om, vilket gjorde mitt jobb SÅ mycket enklare.
  Lena C. Bröllopskoordinator
  Bröllopscatering Stockholm
  Har sagt i flera år nu att jag skulle slå på stort på min 50-årsdag, och bjuda in hela släkten på fest! Är inte någon höjdare på att laga mat direkt så jag började leta efter catering i Stockholm, och jag är så glad att jag hittade just er!
  Nils O.
  Buffé till 50-årsfest

  Pålitlig catering i Stockholm med dokumenterad erfarenhet och kunskap

  Vår expertis går inte att ta miste på

  Matkultur handlar om mer än bara viljan att laga mat, och vi förstår att man som kund vill ha bevis på att en cateringfirma faktiskt vet vad de gör.

  Alla våra anställda är noggrant förberedda för en karriär inom catering, och våra kockar är utbildade inom allt från matförberedelse till framställning av unika recept och maträtter.

  Självklart har Catering Stockholm även alla tillstånd som krävs för att på ett säkert sätt kunna hantera ingredienser och mat, och din trygghet som kund är alltid högsta prioritet! All mat förbereds i ett professionellt kök med noggrant utarbetade säkerhetsåtgärder och försiktighetsmått, och vi utför regelbundna kvalitetskontroller i syfte att kunna fortsätta erbjuda catering av högsta kvalitet.